Intuïtieve massage

Een bewuste aanraking kan het lichaam totaal laten ontspannen. Een intuïtieve massage is in de eerste plaats een ontspanningsmassage. Het is een diep ontspannende en helende behandeling. Een manier om tot rust te komen. Wanneer je tot rust komt, ontstaat er meer bewustzijn en ruimte waardoor het makkelijker wordt om aandacht te geven aan wat je bezighoudt. Door alles even ‘stil te zetten’ komt er gelegenheid om te voelen.

Een massage is een fysieke aanraking. Aangeraakt worden betekent ook vaak ‘geraakt’ worden: rustig worden, ‘stil’ worden, sensitiever en bewuster worden, je bewust worden van spanningen en emoties enz. Niet alleen techniek is belangrijk, ook zorg en aandacht. In een sfeer van respect en geborgenheid is er ruimte om te ontspannen.

Een intuïtieve massage is mooi om te ontvangen en werkt helend. Het is een welkome aanvulling op een druk leven. Plan regelmatig een afspraak in, is mijn advies.

Ook in bijzondere situaties

Zeker in bijzondere situaties kan massage heel ondersteunend zijn, bijvoorbeeld bij chronische pijn, in een periode van rouw, als je herstellende bent van ziekte, burn-out of een traumatische gebeurtenis of als je even een wat lastigere tijd hebt.

Praktische informatie over de behandeling

Als je (online) een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging via e-mail. Vervolgens stuur ik je digitaal een intakeformulier waarop je een aantal vragen beantwoordt die voor mij als behandelaar essentieel zijn om kennis van te nemen. Verder wordt in het formulier om de volgende basisgegevens gevraagd: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Als ik het intakeformulier retour heb, is de afspraak definitief bevestigd.

Tijdens de intuïtieve massage wordt gebruik gemaakt van technieken uit de klassieke massage, dynamische massage en de polariteitsmassage. Er wordt altijd afgestemd op je behoefte van dit moment.

Je lichaam wordt in beweging gebracht door het zacht of steviger, ritmisch te wiegen, rollen, rekken. Dan wordt er met warme olie gemasseerd, grote strijkingen en diepere knedingen ontspannen huid en spieren. Als afsluiting worden de handen zachtjes op verschillende plaatsen gelegd, om de energiestroom meer in balans te brengen.

Ik werk met 100 % natuurlijke basisoliën en essentiële oliën van de zuiverste kwaliteit, van Alqvimia. Alqvimia is een Spaans producent van hoogwaardige en exclusieve oliën en huidverzorgingsproducten. Een garantie voor topkwaliteit.

Klik hier voor prijzen.

Ik ben lid van het netwerk Integratieve Massage: www.i-massage.nl

Intuïtieve massage en healing zorgen voor diepe ontspanning en rust; voor een ‘reset’ van het systeem van lichaam, geest en energetisch veld. Omgevingsfactoren, gebeurtenissen en gedachtenpatronen kunnen zorgen voor stress. Gelukkig streeft ons systeem van lichaam, geest en energieveld voortdurend naar een evenwichtige situatie en herstelt het zich, maar niet eindeloos.
Bekijken