Vitaliteitsbehandeling

We leven in uitdagende tijden. Stress is een gegeven. En dus zoeken we ook steeds naar mogelijkheden om evenwicht aan te brengen tussen inspanning en ontspanning.

Een vitaliteitsbehandeling bestaat uit een behandeling met de geavanceerde meet- en behandelapparatuur én een intuïtieve massage of healing. De ervaring leert dat dit een fantastische behandeling is als je even een ‘reset’ nodig hebt, jezelf wil opladen of gewoon behoefte hebt aan een ontspanningsmoment. Hoe dan ook, je gaat in een beter evenwicht de deur uit als waarmee je binnenkwam.

De vitaliteitsbehandeling kan ook worden ingezet als reeks ondersteunende behandelingen naar aanleiding van een vitaliteitsmeting. Naast aanpassingen in je leefstijl en het nemen van gerichte suppletie zorgt behandeling met de apparatuur ervoor dat je sneller weer in evenwicht bent.

Intuïtieve massage en healing zorgen voor diepe ontspanning en rust; voor een ‘reset’ van het systeem van lichaam, geest en energetisch veld. Omgevingsfactoren, gebeurtenissen en gedachtenpatronen kunnen zorgen voor stress. Gelukkig streeft ons systeem van lichaam, geest en energieveld voortdurend naar een evenwichtige situatie en herstelt het zich, maar niet eindeloos.
Bekijken