Wie is Femke

Kenmerkend: altijd bezig met leren, ontwikkelen en ‘uitproberen’. Groeiend naar een steeds bewustere leefstijl. Strevend naar zoveel mogelijk evenwicht. En ook bij mij is er genoeg op te ruimen, te herstellen en te balanceren dus experimenteerruimte genoeg!

Expertise: intuïtieve massage, leefstijladvies op basis van natuurgeneeskundige principes, energetisch werk (reading en healing), lichaamsgerichte coaching.

Diploma’s (naast reguliere hbo-opleiding): Trainer Emotioneel Lichaamswerk, Integratieve massage, Intuïtieve waarneming & Spiritualiteit, AuraTouch healing, Medische basiskennis, Psychosociale basiskennis, Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut.

De rode draad die door mijn leven/loopbaan loopt, is de fascinatie voor wat mensen bezighoudt en hoe ze in elkaar zitten. Ik heb o.a. gewerkt als loopbaan-/outplacementbegeleider, als trainer/coach, als accountmanager en beleidsadviseur.

In 2000 koos ik voor het ‘pad van persoonlijke ontwikkeling’. Je kunt een goed IQ hebben maar totaal bewust(e)loos leven. Onbewust van jezelf – van wat jij voelt – en van anderen en welk effect je op hen hebt; en in breder verband, welk effect je hebt op deze wereld als geheel. Als je niet optimaal in je vel zit, heeft dat impact op je leven, op hoe je je voelt, en op je prestatievermogen.

In de loop der jaren heb ik een steeds duidelijkere visie gekregen op het gebied van gezond zijn en blijven. Persoonlijke ontwikkeling en bewust(er) leven staat bij mij altijd hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk om een vertrouwensrelatie op te bouwen en te werken vanuit een perspectief van ‘onderzoek en ontwikkeling’.