Vitaliteitsmeting

Wat loopt als een zonnetje en waar mag aan gesleuteld worden in jouw systeem? Dat is wat gemeten wordt met de vitaliteitsmeting.

De meting is voor iedereen. Hij kan preventief worden ingezet, als complementaire behandeling tijdens ziekte of als ondersteuning van het herstelproces. Het uitgangspunt is dat werken aan vitaliteit en veerkracht altijd goed is.

Met een high-tech, zeer stabiel en betrouwbaar computer-analyse-systeem worden ruim 600 punten in het lichaam gemeten; denk aan: organen, lichaamssystemen, aansturingsmechanismen, cellen en weefsels, spieren en gewrichten, micro-organismen, etc. De meting brengt in kaart hoe het gesteld is met jouw gezondheid en de functies van je lichaam. Zo krijg je inzicht in verstoringen die de oorzaak kunnen zijn van klachten, die op hun beurt weer kunnen leiden tot (voorstadia van) ziekten.

Hoe dat gaat? Je ligt met je kleren aan op een behandeltafel. Op iedere voet krijg je een elektrode geplakt. De meting is totaal niet belastend en vindt in minder dan 10 minuten plaats. Na de meting kun je direct meekijken naar de resultaten.

Op den duur worden klachten gewoon

Er zijn tal van situaties waar je ‘gewoon mee dealt’ in het dagelijks leven, maar die nou niet echt bevorderend werken. Je gaat er waarschijnlijk niet mee naar de dokter, en als je dat wel doet, kom je vaak geen stap verder. Je leert er mee leven.

Hieronder wordt een aantal veel voorkomende voorbeelden genoemd van ‘dingetjes-waar-we-gewoon-mee-dealen’, maar waar we stiekem wel graag een oplossing voor zouden willen:

Vermoeidheid
Migraine
Huidklachten
Opgejaagd gevoel
Maag- en darmklachten
Diabetes type 2
Slapeloosheid
Spier- en gewrichtsklachten
Angsten
Prikkelbaarheid
Reumatische klachten
Depressies
Overgewicht
Hormonale verstoringen
ADHD, ADD
Hoofdpijn
Allergieën
etc.

Intuïtieve massage en healing zorgen voor diepe ontspanning en rust; voor een ‘reset’ van het systeem van lichaam, geest en energetisch veld. Omgevingsfactoren, gebeurtenissen en gedachtenpatronen kunnen zorgen voor stress. Gelukkig streeft ons systeem van lichaam, geest en energieveld voortdurend naar een evenwichtige situatie en herstelt het zich, maar niet eindeloos.
Bekijken