Reacties van klanten

Ik vind het belangrijk om te weten wat mijn hulp en begeleiding mensen oplevert. Ook voor jou als lezer is het interessant hoe anderen denken over mijn dienstverlening. Daarom evalueer ik regelmatig. Uit alle reacties van mensen die trainingen of sessies bij mij hebben gevolgd, kun je hieronder een aantal reacties lezen.

Lijfwerk is een hele goede cursus zowel preventief bij stress/burn-out klachten maar ook om meer in je kracht te komen, dus dichter bij jezelf. Kortom, ik zou het iedereen aanraden.

Dank aan Femke, lichaamswerk is helemaal haar passie.

Het heeft bewustzijn gegeven van waar de spanning in je lichaam zit. Het laat je nadenken over de blokkades en waar dat dan vandaan komt – combi van lichaam en geest.

Ik wist niet dat er door oefeningen zoveel emoties los kunnen komen. Ik voel me er heel ontspannen door en ik kan dit gevoel ook heel lang zo houden.

Lijfwerk geeft meer standvastigheid. Ik durf meer en beter mezelf te zijn. Gave cursus!

Dank voor een heerlijke training die mij veel heeft gegeven. Dank dank dank!

Lijfwerk geeft heel veel. Ik stroom weer, ik sta steviger, voel me energieker. Een wereld van verschil!

Uhh… alles levert wat op, hoe vervelend ik de oefeningen soms ook vind. Juist het voelen van die aversie maakt dat je het moment erna extra waardeert. Zonder inspanning geen ontspanning.

Heerlijk gevoel van ‘stromen’. Nu al!