Stel hier je vraag, neem contact op, of maak een afspraak

Misschien zet je de eerste stap naar craniosacraal therapie of ben je al vertrouwd met de therapie, hoe dan ook is het weer een stap naar iets nieuws. Soms kan dit onzeker of onveilig voelen. Ik ben hier om te luisteren, zonder oordeel en in jouw tempo. Neem bij vragen contact met mij op. Jij bent welkom.

Het kan handig zijn om nog even alle praktische informatie door te lezen voordat je een afspraak maakt. Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier, door het sturen van een e-mail naar femke@femkeposthumus.nl of via de WhatsApp button op deze website.

Zorg dat je alle velden invult (voor-/achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en je bericht). Het is fijn als je alvast kort iets over je hulpvraag aangeeft waarvoor je een afspraak wil maken en/of waarover je meer informatie wil ontvangen.

Ik beantwoord je bericht binnen 24 uur. Mocht je binnen die tijd geen reactie hebben ontvangen, check dan even je spam folder (daar komen e-mailberichten helaas nog regelmatig in terecht).

Als je voor het eerst contact met mij opneemt, doe dat dan via het contactformulier, e-mail of WhatsApp. Telefonisch contact opnemen kan maar als ik aan het werk ben, neem ik de telefoon niet op. Je zult dus in veel gevallen mijn voicemail horen. Als je wil dat ik terugbel, spreek dan een bericht in met je voor- en achternaam en je telefoonnummer.

De praktijk is gevestigd aan de westkant van het centrum van Rotterdam. Er geldt betaald parkeren (zone 500). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro, tram, bus).

Femke Posthumus
Schietbaanlaan 12 A
3021 LJ Rotterdam
06-20440744
femke@femkeposthumus.nl

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw email (verplicht)

    Telefoonnummer

    Onderwerp

    Jouw bericht