Praktische informatie

Prijs

Een cranio behandeling kost € 75,00.
Een sessie duurt 60-75 minuten.

Betaling direct na behandeling per betaalverzoek of contant.

Onafhankelijke praktijk

Mijn praktijk is een vrijgevestigde praktijk. Ik ben niet aangesloten bij een specifieke beroepsorganisatie. Dat betekent dat je geen beroep kunt doen op gedeeltelijke vergoeding via je eventuele aanvullende verzekering. De kosten voor je sessie betaal je zelf.

Ik werk vanuit meerdere professionele vakgebieden om een zo integraal mogelijke therapie aan te bieden. Het is een bewuste keuze geweest om de vrijheid te behouden mijzelf persoonlijk en beroepsmatig op mijn eigen manier te ontwikkelen zonder rekening te hoeven houden met de voorschrijvende regelgeving van beroepsverenigingen en ziektekostenverzekeraars.

Kwaliteitszorg en klachtenregeling
Conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij de Geschilleninstantie Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG) (art. 18 Wkkgz).

Voor de eerste afspraak

Kom je voor het eerst? Dan stuur ik je via e-mail een intakeformulier waarop je een aantal vragen beantwoordt die voor mij als behandelaar essentieel zijn om kennis van te nemen. Verder wordt in het formulier om de volgende basisgegevens gevraagd: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Het formulier mail je aan mij voorafgaand aan de eerste afspraak.

Locatie

Mijn praktijk is een sfeervolle ruimte gevestigd in mijn woonhuis.

Mede door de veilige omgeving en het vertrouwen dat Femke geeft, heb ik tijdens (en ook na) de craniosacraal behandelingen een ongelooflijke rust van binnen ervaren. De behandelingen laten mij voelen dat het lichaam meer wijsheid bevat dan wij ons realiseren. Het naar binnen keren, in een maatschappij die vooral naar buiten gericht is, en het van daaruit met liefdevolle aandacht voelen wat mijn lichaam wil zeggen, is keer op keer heel bijzonder en helend.

Brenda