Praktische informatie

Prijzen

Cranio-sacraal behandeling € 75,00
Cranio massage € 90,00

5 % korting bij aankoop van een reeks van 5 behandelingen.
10 % korting bij aankoop van een reeks van 10 behandelingen.

Betaling direct na behandeling met pin of betaalverzoek.

Onafhankelijke praktijk

Ik heb een vrijgevestigde praktijk, en neem de vrijheid mijzelf persoonlijk en beroepsmatig op mijn eigen manier te ontwikkelen. Daarom heb ik ervoor gekozen mij niet aan te sluiten bij een beroepsorganisatie. De consequentie is dat de kosten niet vergoed worden via de aanvullende verzekering. Die betaal je zelf.

Kwaliteitszorg en klachtenregeling
Conform de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) ben ik aangesloten bij de Geschilleninstantie Nederlands Instituut Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg (NIBIG) (art. 18 Wkkgz).

Voor de eerste afspraak

Kom je voor het eerst? Dan stuur ik je via e-mail een intakeformulier waarop je een aantal vragen beantwoordt die voor mij als behandelaar essentieel zijn om kennis van te nemen. Verder wordt in het formulier om de volgende basisgegevens gevraagd: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Het formulier mail je aan mij voorafgaand aan de eerste afspraak.

Tijdens de eerste afspraak kijken we naar de vraag en/of behoefte die je hebt. Weet je niet of je moet kiezen voor een cranio-sacraal behandeling of een cranio massage? Lees dan mijn blogs waarin ik meer uitleg geef over de behandelingen. En natuurlijk kunnen we ook altijd even bellen.

Altearah aroma- en kleurtherapie

Tijdens een cranio massage werk ik met hoogwaardige producten van het Franse aroma- en kleurtherapie merk Altearah Bio. Lees hier meer over geur- en kleurtherapie.

Het beste project waar je aan kan werken, ben je zelf.