Skip to main content
 

Femke’s gelijk

Ontwikkeling van je bewustzijn is een levenswerk

Door de jaren heen heb ik veel geleerd. Ik heb mezelf ontwikkeld tot wie ik nu ben en waar ik nu sta. Dit is een on-going proces dat nooit stopt. Ik leer op de eerste plaats van de mensen die mij opzoeken voor craniosacraal therapie. Zij laten mij steeds weer zien waar ik zelf sta in mijn ontwikkeling. Daar ben ik enorm dankbaar voor.
Ik heb omzwervingen gemaakt en mijn werkwijze aangepast en verfijnd. Op deze pagina kun je via mijn artikelen een indruk krijgen van mijn behandelingen, visie en aanpak en kun je lezen over inhoudelijke onderwerpen als trauma en het zenuwstelsel.

Inzichten vergaren

Bij het schrijven van mijn blogs verwerk ik mijn eigen kennis en ervaring en maak ik gebruik van de enorme kennis die over onderwerpen als trauma en het zenuwstelsel al vergaard is door vooraanstaande therapeuten en leraren, en van de ervaring die door deze zelfde mensen is opgedaan in het werken met cliënten. Als mijn bronnen je interessant lijken, neem dan even kijkje op de pagina ‘bronnen‘.

Plaatjes

Nog even over de foto’s die ik gebruik. Die zijn van mezelf. Als ik in de natuur ben, maak ik graag mooie plaatjes van landschappen, luchten en bloemen. Je ziet hier vooral details van bloemen en planten. Ze vertegenwoordigen voor mij schoonheid, kleur, kwetsbaarheid én een enorme veerkracht.

Chat openen
...
Wil je meer informatie of een afspraak maken?