Ervaringen van cliënten

Regelmatig vraag ik cliënten om hun ervaringen met de behandelingen en met mij als behandelaar te delen en een review te schrijven. Zo weet ik steeds beter waar mijn kracht ligt en kun jij een indruk krijgen van hoe cliënten mijn behandelingen ervaren.

Brenda

CRANIO | Wijsheid van het lichaam
Mede door de veilige omgeving en het vertrouwen dat Femke geeft, heb ik tijdens (en ook na) de craniosacraal-behandelingen een ongelooflijke rust van binnen ervaren. De behandelingen laten mij voelen dat het lichaam meer wijsheid bevat dan wij ons realiseren. Het naar binnen keren, in een maatschappij die vooral op buiten gericht is, en het van daaruit met liefdevolle aandacht voelen wat mijn lichaam wil zeggen, is keer op keer heel bijzonder en helend.

Liesje

CRANIO | Een nieuwe ervaring
Heel erg bedankt voor alle behandelingen, het heeft me enorm geholpen. Bovendien vond ik het heel fijn om jou als rolmodel te kunnen zien. Ik heb er namelijk veel aan gehad om te merken dat met energie bezig zijn helemaal niet zweverig hoeft te zijn en je je daar ook als intelligente vrouw mee bezig kunt houden.

Conny

CRANIO | Steeds een nieuw avontuur
Ik heb bij Femke meerdere cranio-behandelingen gehad. Elke keer is het weer een nieuw avontuur. Ik ben gewend mezelf voorbij te lopen en mijn klachten vooral te negeren. Bij Femke doe ik juist het tegenover gestelde. Onder haar begeleiding hebben we samen aandacht voor wat mijn lichaam naar voren brengt en kijken we naar wat er op dat moment nodig is. Volle aandacht voor mijn lichaam hebben en me afvragen wat het wil, werkt heel bevrijdend. Bijna alsof mijn lichaam wil zeggen: “Hè hè, wordt er eindelijk een keer naar me geluisterd!!” Na een sessie voel ik me lichter en meer ontspannen, heel fijn.

...

Femke is rustig, vriendelijk en heeft duidelijk veel ervaring met lichaamswerk. Ik voel me van begin af aan op mijn gemak bij haar en in vertrouwde handen. Soms zijn dingen lastig uit te leggen, vooral als het gaat om subtiele gevoelens, maar Femke beweegt, denkt en voelt goed met me mee.

Zodra je merkt dat je wat vast komt te zitten in je lijf of als je merkt dat je langdurig voelt dat er iets niet lekker zit, kan ik je zeker aanraden om dit avontuur aan te gaan.

Kate

CRANIO | Migraine relief
After two cranial sacral treatments my debilitating migraines stopped.
Thanks to Femke’s cranial sacral treatment, my migraines ceased. The pressure in my head was relieved and the visual auras just stopped. In two sessions, three weeks apart, I achieved relief from really serious migraines and neurological disturbances. It’s been a great relief. Thank you dear Femke.

Ineke

CRANIO | Energie gaat weer stromen
Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Femke terecht voor een craniobehandeling. Ik kende deze behandeling zelf nog niet. Femke gaf me van te voren informatie en tijdens de eerste behandeling was er extra tijd voor uitleg.
Femke heeft een erg prettige en rustige benadering en kan erg goed luisteren, wat ik als heel fijn ervaren heb. Daarnaast heeft ze erg veel kennis van de materie.
Het bijzondere aan de behandeling is dat er d.m.v. lichte aanrakingen ‘energiestroompjes’ voelbaar worden, wat als een heerlijke ontspanning voelde in mijn lijf. Het is laagdrempelig, je houdt je kleren gewoon aan, en daarna voel je je als herboren. Ik kan het iedereen aanraden.

Peter

MASSAGE | Ontspannend en revitaliserend
Femke’s massages zijn heerlijk ontspannend en ook revitaliserend. Ik ervaar het als magic touch, handen die weten wat mijn lichaam (en geest) nodig hebben.