Ervaringen van cliënten

Regelmatig vraag ik cliënten om hun ervaringen met de behandelingen en met mij als behandelaar te delen en een review te schrijven. Zo weet ik steeds beter waar mijn kracht ligt en kun jij een indruk krijgen van hoe cliënten mijn behandelingen ervaren.

Manon

Ruimte en vertrouwen
Ik heb de sessies als prettig ervaren. Het waren momenten waarop ik echt naar binnen kon gaan en luisteren naar wat mijn lichaam te vertellen had. Ik vond het ook heel fijn dat je de tijd nam om naar me te luisteren en goede vragen stelde. Daardoor voelde het vertrouwd en kon ik alles makkelijker loslaten. Na de sessies was ik eerst altijd even vermoeid, maar daarna kreeg ik weer veel energie. Dankjewel!

Brenda

Wijsheid van het lichaam
Mede door de veilige omgeving en het vertrouwen dat Femke geeft, heb ik tijdens (en ook na) de craniosacraal-behandelingen een ongelooflijke rust van binnen ervaren. De behandelingen laten mij voelen dat het lichaam meer wijsheid bevat dan wij ons realiseren. Het naar binnen keren, in een maatschappij die vooral op buiten gericht is, en het van daaruit met liefdevolle aandacht voelen wat mijn lichaam wil zeggen, is keer op keer heel bijzonder en helend.

Liesje

Een nieuwe ervaring
Heel erg bedankt voor alle behandelingen, het heeft me enorm geholpen. Bovendien vond ik het heel fijn om jou als rolmodel te kunnen zien. Ik heb er namelijk veel aan gehad om te merken dat met energie bezig zijn helemaal niet zweverig hoeft te zijn en je je daar ook als intelligente vrouw mee bezig kunt houden.

Conny

Steeds een nieuw avontuur
Ik heb bij Femke meerdere cranio behandelingen gehad. Elke keer is het weer een nieuw avontuur. Ik ben gewend mezelf voorbij te lopen en mijn klachten vooral te negeren. Bij Femke doe ik juist het tegenover gestelde. Onder haar begeleiding hebben we samen aandacht voor wat mijn lichaam naar voren brengt en kijken we naar wat er op dat moment nodig is. Volle aandacht voor mijn lichaam hebben en me afvragen wat het wil, werkt heel bevrijdend. Bijna alsof mijn lichaam wil zeggen: “Hè hè, wordt er eindelijk een keer naar me geluisterd!!” Na een sessie voel ik me lichter en meer ontspannen, heel fijn.

...

Femke is rustig, vriendelijk en heeft duidelijk veel ervaring met lichaamswerk. Ik voel me van begin af aan op mijn gemak bij haar en in vertrouwde handen. Soms zijn dingen lastig uit te leggen, vooral als het gaat om subtiele gevoelens, maar Femke beweegt, denkt en voelt goed met me mee.

Zodra je merkt dat je wat vast komt te zitten in je lijf of als je merkt dat je langdurig voelt dat er iets niet lekker zit, kan ik je zeker aanraden om dit avontuur aan te gaan.

Kate

Migraine relief
After two cranial sacral treatments my debilitating migraines stopped.
Thanks to Femke’s cranial sacral treatment, my migraines ceased. The pressure in my head was relieved and the visual auras just stopped. In two sessions, three weeks apart, I achieved relief from really serious migraines and neurological disturbances. It’s been a great relief. Thank you dear Femke.

Ineke

Energie gaat weer stromen
Op aanraden van een vriendin kwam ik bij Femke terecht voor een craniobehandeling. Ik kende deze behandeling zelf nog niet. Femke gaf me van te voren informatie en tijdens de eerste behandeling was er extra tijd voor uitleg.
Femke heeft een erg prettige en rustige benadering en kan erg goed luisteren, wat ik als heel fijn ervaren heb. Daarnaast heeft ze erg veel kennis van de materie.
Het bijzondere aan de behandeling is dat er d.m.v. lichte aanrakingen van alles voelbaar wordt; energie die gaat stromen. Ik voelde ook een heerlijke ontspanning in mijn lijf. Het is laagdrempelig, je houdt je kleren gewoon aan, en daarna voel je je als herboren. Ik kan het iedereen aanraden.

Joyce

Holistische aanpak
Femke is een inspirerend behandelaar met een waardevolle holistische visie op fysiek en psychisch welzijn. Haar behandelingen zijn ondersteunend bij in balans komen en blijven en het omgaan met verandering. Ik kan een behandeling van Femke van harte aanbevelen.