Stel hier je vraag, neem contact op, of maak een afspraak

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier of door het sturen van een e-mail naar femke@femkeposthumus.nl
Telefonisch contact opnemen kan ook maar als ik aan het werk ben, neem ik de telefoon niet op. E-mail heeft dus de voorkeur. Als je wil dat ik terugbel, spreek dan een voicemailbericht in met je voor- en achternaam en je telefoonnummer.

Als je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging via e-mail. Vervolgens stuur ik je digitaal een intakeformulier waarop je een aantal vragen beantwoordt die voor mij als behandelaar essentieel zijn om kennis van te nemen. Verder wordt in het formulier om de volgende basisgegevens gevraagd: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Als ik het intakeformulier retour heb, is de afspraak definitief bevestigd.

De praktijk is gevestigd aan de westkant van het centrum van Rotterdam. Er geldt betaald parkeren (zone 500).

Femke Posthumus
Schietbaanlaan 12 A
3021 LJ Rotterdam
06-20440744
femke@femkeposthumus.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht