Stel hier je vraag, neem contact op, of maak een afspraak

 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kun je contact opnemen via onderstaand formulier of door het sturen van een e-mail naar femke@femkeposthumus.nl
Telefonisch contact opnemen kan ook maar als ik aan het werk ben, neem ik de telefoon niet op. E-mail heeft dus de voorkeur. Als je wil dat ik terugbel, spreek dan een voicemailbericht in met je voor- en achternaam en je telefoonnummer.

Als je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je een bevestiging via e-mail. Vervolgens stuur ik je digitaal een intakeformulier waarop je een aantal vragen beantwoordt die voor mij als behandelaar essentieel zijn om kennis van te nemen. Verder wordt in het formulier om de volgende basisgegevens gevraagd: voor- en achternaam, geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Als ik het intakeformulier retour heb, is de afspraak definitief bevestigd.

De praktijk is gevestigd pal aan de zuidkant van de Maas. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

Femke Posthumus
Feijenoordkade 12 B
3071 HK Rotterdam
06-20440744
femke@femkeposthumus.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht